Items

Wat is een item?

Een item is een standaard werkinstructie of materieel dat je kunt toewijzen aan een inspectiepunt. Hiervoor moet de lijst van items door de projectmanager in de controlpanel aan het project zijn toegevoegd.

Hoe kan ik in een project items toevoegen?

In de controlpanel onder het menupunt ‘Items’ kan de projectmanager met de knop ‘Items toevoegen’ nieuwe items aanmaken of al bestaande items uit een CSV-bestand inlezen of die reeds in zijn andere projecten aanwezige items importeren.

Voor het aanmaken van een CSV-bestand kunt u gebruik maken van dit template: https://controlpanel.dividapp.com/api/v1.0/items/template-items-divid.zip

Hoe kan ik in een project toegevoegde items verwijderen?

Als in de controlpanel onder het menupunt ‘Items’ een lijst van items was toegevoegd, dan kan de projectmanager rechts bij het item op het symbool voor item verwijderen  klikken. Alternatief kun je via de knop ‘Selecteer’ meerdere items in de lijst selecteren of alles verwijderen door het klikken op ‘alle items verwijderen’.

Hoe kan ik ik in een project toegevoegde items wijzigen?

Als In de controlpanel onder het menupunt ‘Items’ een lijst van items was toegevoegd, dan kan de projectmanager rechts bij het item op het symbool voor item aanpassen  klikken en het item wijzigen.

Hoe kan ik een item toevoegen aan een inspectiepunt?

In de app en in de controlpanel kun je een item uit een lijst van aanwezige items toevoegen door te drukken op het symbool ‘Item selecteren’. In de app kun je in de lijst van Items naar het gewenste Item zoeken. In de controlpanel kun je in de lijst van Items zoeken, door een (gecombineerde) filter boven de lijst in te vullen.

Hoe kan ik een toegewezen Item van een inspectiepunt verwijderen?

In de app en in de controlpanel kun je een item van een inspectiepunt verwijderen, door te drukken op het symbool  ‘Item selecteren’ en vervolgens het Item te ontkoppelen.