Skip to content

Features

Digitaal opleveren in de bouw

Verbeter het inzicht in de kwaliteit van je bouwwerk met onze features

Verbeter de kwaliteit van je oplevering met DiviD

Realtime gebruik

Werk met DiviD op jouw tablet, telefoon en computer.

On- en offline

Gebruik de app ook zonder internet. Je kan dus overal werken.

Oplevering

Jouw werkagenda op één plek. Je weet precies waar je wat moet doen.

Ontdek de features van de krachtige tool

Digitale werkinstructies

Creëer, deel en wijs in enkele seconden werkinstructies toe. Houd jouw team up-to-date met alle details, direct gelinkt aan je bouwplannen.

Minder administratie

Vergeet papierwerk, het achterna jagen van informatie en herhaaldelijk reizen naar de bouwkeet. Dagelijkse rapportages met één druk op de knop.

Realtime overzicht

Beheer op elk moment een overzicht van uitgevoerde en toegewezen werkzaamheden van teamleden. Analyseer, bekijk en wijs toe via de smartphone tablet of desktop.

Verhoog de kwaliteit van je oplevering

Verbeter het proces van jouw bouwprojecten. Check eenvoudig belangrijke gegevens in het logboek of rapportage. Nooit meer moeite hebben om data van maanden geleden terug te zoeken of te onthouden.

Beheer projecten parallel

Versterk jouw team met nodige informatie op afstand en beheer meerdere projecten tegelijkertijd in de gebruikersvriendelijke controlpanel.

Voorkom miscommunicatie

Elimineer verloren informatie op projecten. Wanneer jij werkinstructies of toewijzingen maakt, worden deze op dezelfde wijze automatisch gedocumenteerd in een digitaal logboek. Om vervolgens direct in de cloud opgeslagen te worden.

Altijd jouw werkagenda op zak

Als standaardgebruiker zie je welke werkzaamheden aan jou zijn toegewezen. Wanneer je iets verholpen hebt, toon je dit aan door middel van foto’s en een beschrijving. Wordt gratis uitgenodigd door een premium gebruiker op een project en ga aan de slag met jouw standaardaccount.

Vergeet papier, je kunt nu altijd digitaal opleveren

Probeer 30 dagen gratis een premium account