Skip to content

Digitaal opleveren in de bouw

Verbeter het inzicht in de kwaliteit van je bouwwerk

Verbeter de kwaliteit van je oplevering met DiviD

Realtime gebruik

Werk met DiviD op jouw tablet, telefoon en computer.

On- en offline

Gebruik de app ook zonder internet. Je kan dus overal werken.

Oplevering

Jouw werkagenda op één plek. Je weet precies waar je wat moet doen.

De krachtige tool voor de bouw

Digitale werkinstructies

Creëer, deel en wijs in enkele seconden werkinstructies toe. Houdt uw team up-to-date met alle details, direct gelinkt aan uw bouwplannen.

Minder administratie

Vergeet papierwerk, het achterna jagen van informatie en herhaaldelijk reizen naar de bouwkeet. Dagelijkse rapportages met één druk op de knop.

Realtime overzicht

Beheer op elk moment een overzicht van uitgevoerde en toegewezen werkzaamheden van teamleden. Analyseer, bekijk en wijs toe via de smartphone tablet of desktop.

Verhoog de kwaliteit van je oplevering

Verbeter het proces van uw bouwprojecten. Check eenvoudig belangrijke gegevens in het logboek of rapportage. Nooit meer moeite hebben om data van maanden geleden terug te zoeken of te onthouden.

Beheer projecten parallel

Versterk uw team met nodige informatie op afstand en beheer uw projecten tegelijkertijd in de gebruikersvriendelijke controlpanel.

Voorkom miscommunicatie

Elimineer verloren informatie op projecten. Al uw werkinstructies of toewijzingen worden automatisch gedocumenteerd in een digitaal logboek en opgeslagen in de cloud.

Altijd jouw werkagenda op zak

Als standaardgebruiker zie je welke werkzaamheden aan jou zijn toegewezen. Als je iets verholpen hebt, toon je dit aan met foto’s en een beschrijving. Wordt gratis uitgenodigd door een premium gebruiker op een project en ga aan de slag met jouw standaardaccount.

Vergeet papier, je kunt nu altijd digitaal opleveren

Probeer 30 dagen gratis een premium account