Skip to content

Projecten

Hoe maak ik een project aan?

Ga in het controlpanel na het projectoverzicht. Daar kan je een project toevoegen.

Hoe wijzig ik de projectinstellingen?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Instellingen’.

Hoe sluit ik een project tijdelijk?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Instellingen’. Daar kan je een project sluiten. Het project is dan niet meer toegankelijk in de app.

Hoe heropen ik een project tijdelijk?

Ga in het controlpanel na het projectoverzicht. Daar kan je een gesloten project heropenen.

Hoe verwijder ik een project?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Instellingen’. Daar kan je een project verwijderen. Let op: alle gegevens, bouwtekeningen, inspectiepunten en logboeken gaan verloren en zijn niet meer terug te halen.

Wat moet ik doen als ik een project wil afsluiten, maar niet alle gegevens verloren wil laten gaan?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Instellingen’. Daar kan je een project sluiten. Het project is dan niet meer toegankelijk in de app, maar alle gegevens blijven wel beschikbaar in het controlpanel.

Hoe voeg ik een teamlid toe aan een project?

Ga naar het project waaraan je een teamlid wilt toevoegen. Bij het tabblad ‘Team’ kan je een teamlid toevoegen. Dit persoon heeft pas toegang tot het project nadat hij of zij het project heeft geaccepteerd. Je kan inmiddels wel al inspectiepunten toewijzen aan dit persoon.

Het is ook mogelijk om teamleden toe te voegen die nog geen DiviD account hebben.

Let op: een teamlid kan alleen de rol ‘administrator’ krijgen als deze een Premium abonnement heeft.

Hoe verwijder ik een teamlid uit een project?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Projectteam’. Daar kan je teamleden verwijderen uit een project.

Hoe kan het dat ik geen gegevens zie van een teamlid?

Alle gegevens van een teamlid worden pas zichtbaar als dit teamlid dit project heeft geaccepteerd.

Hoe wijzig ik gegevens van een teamlid?

Selecteer in het controlpanel een project en ga vervolgens naar ‘Projectteam’. Daar kan je de titel en de rol van een teamlid binnen een project wijzigen.

Let op: een teamlid kan alleen de rol ‘administrator’ krijgen als deze een Premium abonnement heeft.

Hoe accepteer ik een project?

Als projectlid moet je eerst een project in de app accepteren voordat je kan deelnemen aan een project. Als projectmanager kan dit ook in het controlpanel.

Waarom moet ik een project accepteren of weigeren?

Uit privacy overwegingen moeten gebruikers eerst een project accepteren. Zo blijven gebruikergegevens als je naam en telefoonnummer alleen inzichtelijk bij projecten die je hebt geaccepteerd.

Hoe voeg ik bouwtekeningen toe?

Selecteer in het controlpanel een project en klik vervolgens op ‘Bouwtekeningen toevoegen’. Je kan nu .pdf-bestanden slepen naar het scherm of klikken op ‘Bestanden kiezen’ om te bladeren. Sluit het scherm niet af tot dat de bouwtekeningen zijn toegevoegd.

Hoe verwijder of wijzig ik bouwtekeningen?

Selecteer in het controlpanel een project en ga naar een bouwtekening die je wilt wijzigen of verwijderen. Klik vervolgens op ‘Wijzigen’. Nu kan je de naam van de bouwtekening wijzigen of de bouwtekening verwijderen of een nieuwe versie van een bouwtekening uploaden.

Let op: als je een nieuwe versie van de bouwtekening upload, dan moet deze versie dezelfde breedte en lengte als de vorige versie hebben, om zo te garanderen dat historische inspectiepunten op dezelfde plek blijven.

Let op: na het verwijderen van de bouwtekening gaan alle gegevens van en in deze bouwtekening onherstelbaar verloren.